Allsång

Godmorgon , eller vaknade för ett tag sedan och idag känner jag mej helt slö och trött ,
Nä men jag lovade ju att berätta lite om allsång igår. Vi åkte in typ så tidigt man kunde vid 7 och stannade och handlade lite mat på vägen , så vi var väl vid ingången vid 20 i nio kanske , då var det redan ganska så mkt folk men inte så farligt. Sedan när dom släppte in alla så sprang jag och Belin först och skulle ta platser , då var ju frågan om vi ville stå eller sitta. Det blev sittplatser vilket jag inte ångrar , tyckte synd om dom som vi stå dr i flera timmer i den heta solen , vi som satt hade iaf lite skugga! Fast det hade såklart varit roligare att stå när det väl körde igång , men men. Vi satt till vänster om VIP platserna på typ 10:onde raden , helt okej platser faktist såg ganska bra. Nu var det bara att vänta i 11 timmar tills det började , haha hade inte insett att det var så länge vi behövde vänta föräns vi satt där. Men tiden gick faktist ganska snabbt! Vi satt typ och snackade läste tidningar och åt och bara satt där och chillade . Sen var det ju repeditioner och sånt undertiden. Måste fan säga att på general repeditionen var det fan så mycket bättre stämning än det var när det var live!
Tyvärr så kom vi inte med på tvn så mycket , visst ser man våra huven och så ibland , men det var lite otur för det var kameror riktiade mot oss ganska så ofta under live-sändning , plus att den snygga kamera killen kom fram till oss och filmade bara oss  , synd att det inte kom med på tvn :/
Jennie har alla bilder på kameran , lägger in dom någon annan gång , nu ska jag typ träffa Belin och Jennie , vette fan vad vi ska göra , orkar inte göra någon typ känner mej helt sluuuuut !

PUSSAR!

Kommentarer

Skriv en komentar sötis:

Your name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Och vad ville du säga?:):

Trackback
RSS 2.0